Hippson Market ett år – vi firar med 50 % rabatt

Nu fyller den bästa, snyggaste och tryggaste köp och sälj-sajten för hästälskare ett år. Det firar vi med att alla som lägger in en annons fram till den sista mars 50 % rabatt på Hippsons populära ridövningsböcker eller en prenumeration på vårt kunskapsmagasin!

Skapa en annons gratis – få 50 % rabatt!
(Du får en rabattkod via e-post när annonsen är publicerad)

Sen lanseringen av Hippson Market har över 7 500 person blivit medlemmar och nästan 10 000 annonser har passerat tjänsten. Mer än 6 000 hästar och produkter har hittat nya ägare via tjänsten. 

Att Hippson Market i första hand framtagen för mobiltelefoner är något som verkligen syns i statistiken. Det är lika enkelt att lägga in en annons på en mobil som via en dator. Sen lanseringen har sajten utvecklats ytterligare, framförallt har vi lagt fokus på funktioner som skapar en trygg och säker miljö. Bland annat så kan alla användare verifiera sig med BankID för att den de har kontakt med ska känna att de vet vem de pratar med. Givetvis förhandsgranskar vi manuellt alla annonser innan de publiceras.

Responsen från användarna har varit överväldigande positiv där just enkelheten och helhetsbegreppet är det som användarna uppskattat mest. Nina Latumaa är en av de. Hon sålde två ponnyer efter annons på sajten och i en intervju som gjordes med henne under 2017 berömde hon tjänsten. 

– Jag tror det är helhetsgreppet som finns. Att Hippson Market inte bara är själva köp- och säljsajten utan även finns på Facebook och Instagram. Att sälja häst idag är lite som ett lotteri och det gäller att synas. Där är era sociala medier ovärderliga! Och att man som jag som säljer helt vanliga hästar även kan få synas där. En dag dök bara min ena ponny upp i ert instagramflöde vilket är fantastisk reklam för en helt vanlig person som vill sälja sin häst/ponny. Det är jättekul att ni väljer ut och tipsar om så olika hästar och inte bara de dyraste och flashigaste! 


Läs hela artikeln här

Att sociala medier spelar stor roll på spridningen märks tydlig och på Hippson Markets facebooksida publiceras minst tre annonser per dag, allt från hästannonser till hästlastbilar och jobb. Sidan har över 8 300 följare och antalet ökar hela tiden. 

Förutom Facebooksidan finns även ett Instagramkonto där olika tips på aktuella annonser publiceras. 

För att fira att sajten fyller ett år får alla som lägger in en annons köpa Hippsons populära ridövningsböcker för halva priset. Längst ner i bekräftelsemailet som skickas ut efter en annons är publicerad finns instruktioner samt en kod som man fyller i innan man genomför köpet. Men passa på, koden är endast giltig till och med den 31/3 2018. 

Till Hippson Market