Hippson Market sätter SWB-hästar i fokus

Genom ett samarbete med Swedish Warmblood Association, SWB, kommer svenskfödda hästar att lyftas fram extra på Hippson Market. Detta för att främja svensk avel och göra det enkelt att hitta en häst uppfödd i Sverige.

Svensk avel är stark nationellt och håller fanan högt i ett flertal discipliner internationellt. Nu inleder Hippson Market och SWB ett samarbete för att främja det svenska avelsarbetet, detta genom att enkelt koppla ihop säljare och köpare av SWB-hästar.
  
Om du vill sälja en SWB-häst är allt som behövs en enkel knapptryckning. Efter att personalen på Hippson Market har granskat och publicerat din annons märks den ut med SWB:s logga. Alla annonser med en SWB-häst hamnar i en egen lista på Hippson Markets startsida och de som söker kan filtrera så att de endast hittar SWB-hästar.
  
En av styrkorna hos Hippson Market är kunskapen och närvaron i sociala medier. Förutom tipsen som delas på Hippson Markets Facebooksidan har vi en köp- och säljgrupp med över 41 000 medlemmar. Här kommer varje vecka minst en SWB-häst att väljas ut och publiceras som "Veckans SWB-häst". 

– Vi är jättestolta över det här samarbetet, säger Johan Sjögren, vd på Hippson. Det finns en stor potential i kombinationen av SWB:s kunskap om svensk avel och vår digitala kompetens och räckvidd i målgruppen.

– Redan i dag är Hippson Market den tryggaste köp- och säljtjänsten för hästälskare och samarbetet med SWB stärker tjänsten ytterligare.

Det finns redan många annonser med SWB-hästar på Hippson Market, har du en befintlig annons och din häst är registrerad hos SWB bör du gå in och redigera annonsen så att den lyfts fram på rätt sätt. 

Till Hippson Market

Företagslösning för dig som SWB-medlem

På Hippson Market finns det en företagstjänst som kallas Premium. Den innebär att ditt företag får en egen sida där du kan presentera företaget och de hästar (eller andra produkter) som för tillfället är till salu. Som premium-kund visas dina annonser i sökningar i hela Sverige vilket gör att de når många fler köpare. Vill du kan du dölja ditt telefonnummer och enbart kommunicera via Hippson Markets meddelandetjänst, men det är helt upp till dig så klart.
  
Om du som premiumkund lägger upp en saluannons visas den automatiskt på Facebook via Hippson Markets stora nätverk. Detta är en helt unik funktion som gör att dina annonser får stor spridning även utanför tjänsten.
 
Hippson Market Premium kostar 399 kronor i månaden, men som SWB-medlem får du de första två månaderna helt gratis. Tjänsten har ingen bindningstid så det finns egentligen ingen anledning att inte testa den. Hör av dig till info@hippsonmarket.se så hjälper vi dig att komma i gång!
 
Läs mer och Hippson Market Premium här