Hippson Nr 1 2021

I det första numret av Hippson för år 2021 besöker vi dressyrryttaren Tinne Vilhelmson Silfvén som efter 30 år i sporten har inga planer på att sakna ner. Vi går också på djupet gällande hållbarhet i stallet och åker bland annat på en inspirationsresa till en ridklubb som satsat på just hållbarhet. I vanlig ordning är utgåvan så klart full av ridövningar, experttips och inspiration för ryttare och hästägare. 
JUST NU - BLI PRENUMERANT OCH FÅ NYA NUMRET DIREKT!

Hippson nummer 1 2021 börjar delas ut till prenumeranterna torsdagen den 11 februari. Du kan även läsa de flesta artiklarna på vår premiumsajt.

Porträtt: »Lär dig gilla all med häst«

En stor hästnörd. Så sammanfattar Tinne Vilhelmson Silfvén sig själv. Efter mer än 30 år i sporten har hon inga som helst planer på att sakna ner, inte ens mitt i en pandemi.   
»Nästan alla som är riktigt duktiga i den här sporten är ju extrema hästnördar.«

TEMA: Hållbarhet i stallet 

Har du funderat på hur din hästhållning påverkar miljö och klimat? Följ med på en inspirationsresa till Hallsta RK, som satsade extra på hållbarhet när de byggde ut.
Med sikte på en hållbar framtid
Läsarsvar om hästar och hållbarhet 

GUIDEN

I "Guiden" hittar du massor av övningar, expertråd och konkreta tips för bättre ridning och hästhållning. Avdelningen är uppdelad i två delar, "Träning" och "I stallet".

Träning

I stallet

Dessutom:

Paret toppar ridsportens maktlista. Under 2020 väckte Hippson liv i listan över ridsportens mäktigaste. Med hjälp av er läsare och en välrenommerad jury rankades de trettio mäktigaste profilerna.

»Vår målsättning är att vi inte ska behövas.« Anette Vilhelmsson och Svenska Hästars Värn ger vanvårdade hästar en chans till nytt liv. 

Vad är ett anatomiskt träns? Michaela Östman förklarar vad som skiljer anatomiska träns från andra träns på marknaden.

»Många som faktiskt livnär sig på det här.« Maria Gretzer gästskriver om yrkesverksamma ryttare och hästnäringen

När hopplaget gick in i studion. Ryttarna i det svenska hopplandslaget stämde upp till sång och spelade in en singel 1984.

... och mycket, mycket mer!

JUST NU - BLI PRENUMERANT OCH FÅ NYA NUMRET DIREKT!