Hippson Nr 4 2020

När Hippson nummer 4 når er läsare går beteperioden mot sitt slut. Temadelen ägnas därför åt höstens foderstat. Dessutom porträtteras Nellie Berntsson, som trots att hon endast är 19 år gammal har varit ett namn inom ridsporten länge. Hon berättar om livet som influencer, om flytten till Skåne samt om att klättra i klasserna. I vanlig ordning är utgåvan så klart full av ridövningar, experttips och inspiration för ryttare och hästägare.

DIGITAL PRENUMERANT FÖR BARA EN KRONA!
Just nu kan du teckna en digital prenumeration för bara en krona. Som prenumerant har du tillgång till hela vår premiumsajt med hundratals artiklar, över 400 ridövningar och nästan 2 000 expertsvar. Dessutom handlar du som prenumerant alltid fraktfritt i Hippsons bokshop.
Bli digital prenumerant här

TIDNINGSPRENUMERANT FRÅN 41 KRONOR PER MÅNAD
Givetvis går det även att teckna en "vanlig" tidningsprenumeration där du förutom allt det digitala även får hem tidningen i brevlådan.
Bli tidningsprenumerant här

Hippson nummer 4 2020 börjar delas ut till prenumeranterna torsdagen den 6 augusti och finns att köpa i butik från tisdagen den 11/8. Du kan även läsa de flesta artiklarna på vår premiumsajt.

TEMA: Höstens foderstat

När hösten närmar sig och sommarens betesperiod är slut är det tid att se över hästens foderstat. Hippson talar med näringsexperten och forskaren Cecilia Müller som ger handfasta tips.
Vanligt att hobbyhästar överutfodras
Vad betyder värdena i analysen?
Så räknar du ut hästens foderstat
Enkel hullbedömning av häst

Porträtt: Nellie Berntsson

I många år har arbetet som influencer finansierat Nellie Berntssons ridsatsning. Men nu har hon klättrat i klasserna, startat företag, övergett bloggandet och flyttat till Skåne.
Nu står Nellie på egna ben

Guiden

I "Guiden" hittar du massor av övningar, expertråd och konkreta tips för bättre ridning och hästhållning. Avdelningen är uppdelad i två delar, "Träning" och "I stallet".

Träning

I stallet

Dessutom:

»Vi måste säkerställa att smitta inte sprids«. Lotta Wahlborg om hur ridsportens tävlingsarrangörer hanterar den rådande coronapandemin.

Får jag lov att galoppera på stranden när och var jag vill? Att rida på stränder är härligt, men det gäller att kolla upp regelverket först.

»Dessa hästar ska inte användas till tävling«. Tidigare landslagsveterinären och förbundskaptenen Staffan Lidbeck gästskriver om nervsnittning.

Ett exklusivt privatstall mitt i huvudstaden. Hallwylska i Stockholm är det enda bevarade privatstallet från förra sekelskiftet.

Fem mineral- och vitamintips. Mineraler och vitaminer är avgörande för hästens välmående och prestation.

... och mycket, mycket mer!


Hippson 4 2020 är chefredaktör Anki Yngves sista magasin. Efter 15 år och 72 nummer av tidningen väntar nya utmaningar. I sin sista ledare slår hon fast att det INTE var bättre förr!
Ledare: I backspegeln


DIGITAL PRENUMERANT FÖR BARA EN KRONA!
Just nu kan du teckna en digital prenumeration för bara en krona. Som prenumerant har du tillgång till hela vår premiumsajt med hundratals artiklar, över 400 ridövningar och nästan 2 000 expertsvar. Dessutom handlar du som prenumerant alltid fraktfritt i vår bokshop.
Bli digital prenumerant här

TIDNINGSPRENUMERANT FRÅN 41 KRONOR PER MÅNAD
Givetvis går det även att teckna en "vanlig" tidningsprenumeration där du förutom allt det digitala även får hem tidningen i brevlådan.
Bli tidningsprenumerant här