Hippson Nr 6 2020

I det sista numret av Hippson för år 2020 besöker vi ryttaren och influencern Carl Hedin. Han berättar om sitt kändisskap, hur han har format sitt framgångskoncept samt om hur han utbildar sina unga hästar. Vi ger oss också ut på trendspaning där vi frågat ryttare, stallägare samt försäljare vilka trender som är här för att stanna samt vilka som väntar runt hörnet. I vanlig ordning är utgåvan så klart full av ridövningar, experttips och inspiration för ryttare och hästägare. 

DIGITAL PRENUMERANT FÖR BARA EN KRONA!
Just nu kan du teckna en digital prenumeration för bara en krona. Som prenumerant har du tillgång till hela vår premiumsajt med hundratals artiklar, över 400 ridövningar och nästan 2 000 expertsvar. Dessutom handlar du som prenumerant alltid fraktfritt i Hippsons bokshop.
Bli digital prenumerant här

TIDNINGSPRENUMERANT FRÅN 41 KRONOR PER MÅNAD
Givetvis går det även att teckna en "vanlig" tidningsprenumeration där du förutom allt det digitala även får hem tidningen i brevlådan.
Bli tidningsprenumerant här

Hippson nummer 6 2020 börjar delas ut till prenumeranterna torsdagen den 3 december och finns att köpa i butik från tisdagen den 8/12. Du kan även läsa de flesta artiklarna på vår premiumsajt.

Porträtt: Den sociala ensamvargen

Carl Hedin är dressyrryttaren som även tävlat i hoppning, och en av Sveriges största ridsportprofiler på sociala medier. Han berättar hur han format sitt framgångsrecept. 
»Jag har ju inte upplevt de stora mästerskapen. Det är något som finns i horisonten.«

TEMA: Trendspaning i hästvärlden

När året går mot sitt slut bad vi ryttare, stallägare och försäljare att berätta vilka trender som har kommit för att stanna – och vad som väntar runt hörnet. Missa inte läsarnas önskelista!
Trendspaning i hästvärlden

GUIDEN

I "Guiden" hittar du massor av övningar, expertråd och konkreta tips för bättre ridning och hästhållning. Avdelningen är uppdelad i två delar, "Träning" och "I stallet".

Träning

I stallet

Dessutom:

»Är man i balans har man tillgång till sin kropp.« Fysioterapeute Birthe Vogelius delar med sig av tips att ta med i jakten på den perfekta sitsen. 

Hur hittar proffsen framtidens fyrbenta stjärnor? Jens Fredricson berättar hur han letar häst till sig själv och till eleverna på Flyinge och Strömsholm. 

»I år har vi lärt oss att inte ta något för givet.« Förbundskaptenen Bo Jenå gästskriver om lärdomar av coronapandemin. 

Den sista resan med häst. Både likvagnar och hästar som drog dem har omgetts av skrock och lokala traditioner. 

... och mycket, mycket mer!