Hitta drömhingsten på Hippson Market

Avelssäsongen står för dörren, på Hippson Market har vi därför samlat avelshingstar från en mängd hingsthållare och stuterier. Och det fylls på hela tiden – det är superenkelt (och väldigt beroendeframkallande) att bläddra igenom utbudet.

Bara för att de flesta hingstvisningarna är inställda betyder det inte att du inte ska avla på ditt sto. På Hippson Market kan du i lugn och ro sondera utbudet genom att titta på olika hingstars stamtavlor, räkna på språngavgifter, beundra videor och granska bilder.
När du har bestämt dig, eller bara vill veta mer, är det enkelt att komma i kontakt med hingsthållaren och göra upp affären. Du behöver egentligen aldrig ens resa dig ur soffan.

Till avelshingstarna på Hippson Market

Det finns redan långt över 100 hingstar inlagda och det läggs till nya hela tiden. Vi kommer under de kommande veckorna att lyfta fram avelshingstarna lite extra här på Hippson.se, i nyhetsbrev och så klart i våra sociala kanaler. 

Nedan hittar du de senast inlagda hingstarna på Hippson Market:

Stuteri eller hingsthållare?

Har du själv avelshingstar och vill dra nytta av den uppmärksamhet vi kommer att ge denna kategori på Hippson Market de kommande veckorna? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att komma i gång! Det hela är mycket enkelt och prisvärt. Vi lägger upp de första annonserna åt dig, så du behöver inte göra någonting alls om du inte vill.

Låt Hippson Market hjälpa dig marknadsföra dina hingstar!