Hopp-, dressyr- och allroundhästar på veckans Market-lista

Veckans lista över de mest visade annonserna på Hippson Market toppas av ett vackert och uttrycksfullt sto. Både hopp-, dressyr- och allroundhästar samt fina ponnyer finns med på listan denna gång.

1. På första plats hittar vi det uttrycksfulla och vackra stoet Khaleesi som är en korsning frieser/tinker född 2013. Väl lämpad för akademisk ridning, tornerspel eller allround. Känslig för alla hjälper och lättlärd. Lättlastad, lättskodd och välhanterad.
Till annonsen

2. På andra plats finns den trevliga valacken Björn Borg SG, född 2014. Han är social och arbetsvillig samt visar potential inom hoppning. Älskar att lära sig nya saker.
Till annonsen

3. På plats nummer tre hittar vi den vackra D-ponnyn Rozzo, en valack född 2002. Han är en fantastisk läromästare som har tävlat upp till nationell dressyr. Rozzo älskar även att hoppa samt är snäll vid hantering.
Till annonsen

4. På plats nummer fyra finns den fina C-ponnyn Ängvaktarns Beckham, en valack född 2008. Det är en trevlig ponny som är snäll i all hantering samt har tre fina gångarter. Har tävlat upp till nationell FEI-dressyr och är även tävlad i nationell hoppning samt fälttävlan.
Till annonsen

5. På femte plats hittar vi den vackra valacken Ferrero, född 2010. Han har tre fina gångarter och är tävlad med placering upp till Msv C i dressyr, startklar för Msv B. Okomplicerad i all hantering.
Till annonsen