Hopphästar dominerar veckans Market-lista

På veckans lista över de mest populära annonserna på Hippson Market är det hopphästarna som dominerar, men även en fin dressyrvalack har smugit sig in på listan.

1. På första plats hittar vi Snow Flake GT, "Flingan", som är ett sto fött 2012 e. Odermus R – Elmshorn – Irco Marco. Tävlad upp till 1,10-hoppning med kapacitet för mer. Snäll vid all hantering.
Till annonsen

2. På plats nummer två finns den fina hopphästen Orsini, en valack född 2006 e. Orlando ue. Maraton. Han har placeringar i 1,20 och har startat 1,25. Välriden på marken och snäll vid hantering.
Till annonsen

3. På tredje plats hittar vi Grinchen som är en vacker hopphäst, ett sto fött 2010. Pigg med fin framåtbjudning, okomplicerad i hanteringen. Tävlad upp till och med 1,30.
Till annonsen

4. På fjärde plats finns den trevliga dressyrvalacken King Edward Elith. Född 2015 e. Fürsten-Look u. Electra (69) ue. Rosevelt. Han har tre välbalanserade gångarter samt är arbetsvillig och positiv. Snäll i all hantering.
Till annonsen

5. På femte plats hittar vi den fina hopphästen Soprano J, en valack född 2005. Det är en pigg och glad kille som älskar att arbeta. Snabb, vändbar och lätt att rida på hinder. Segrar upp till 1,30 och snäll i hanteringen.
Till annonsen