Hopphästar i topp på veckans Market-lista

Denna vecka är det hopphästar som toppar veckans lista över de mest visade annonserna på Hippson Market. Även två lovande dressyrtalanger har smugit sig in denna gång.  

1. På första plats hittar vi Ballumina, som är ett sjuårigt sto e. Ballumè (Balougraph, Cardento) ue. A-dür (Argentinus, Romadour II). Välriden, explosiv och försiktig häst. Har flera felfria rundor i 1,20-1,25-hoppning. 
Till annonsen

2. På andra plats finns en perfekt läromästare för dig som vill ha en fin hobby/allroundhäst som ger självförtroende i hoppningen. Valack född 2005. Snäll i all hantering. 
Till annonsen

3. På plats nummer tre hittar vi en trevlig valack född 2006. Han är en väldigt känslig och lyhörd herre med god ridbarhet och stark arbetsvilja. 
Till annonsen

4. På fjärde plats finns ett vackert sto född 2016 e. For Romance ue. Trofé. Ädel, feminin med hög ridbarhet och stor utvecklingspotential. Lättlärd, ödmjuk och helt okomplicerad att jobba med och hantera.
Till annonsen

5. På femte plats hittar vi en vacker åring e. SWB Zuidenwind 1187 u. Frieser Villie MB. Rör sig trevligt och är snäll vid hantering. 
Till annonsen