Hopphästar och hästskötarjobb på veckans Market-lista

Veckans lista av de mest visade annonserna på Hippson Market innehåller flera härliga hopphästar, men även en annons för ett jobb som hästskötare har smugit sig in på listan.

1. På första plats hittar vi det vackra stoet Conovola Ban, född 2011. e. Okänd, u. Farnes Masie, e. Maltstriker importerad från Irland. Hon är en härlig, energisk och personlig häst med stor och vägvinnande galopp.
Till annonsen

2. På plats nummer två finns den trevliga SWB valacken Twotwenty, född 2008 e. Niveau ue. Alcatraz. Han är arbetsvillig och energisk med positiv inställning till hinder.
Till annonsen

3. På tredje plats hittar vi den fina valacken Enturano, född 2009, e. Canturano. Han hoppar med fin teknik och är tävlad 115 centimeter i Sverige felfritt med placering, samt 1,30-hoppning i Holland. Även tävlad upp till LA-dressyr.
Till annonsen

4. På fjärde plats på listan över veckans mest visade annonser, hittar vi ett hästskötarjobb – polisrytteriet i Malmö söker hästskötare. De söker dig som har ett gediget hästintresse, erfarenhet av att arbeta i stall och/eller har en hästskötarutbildning eller motsvarande.
Till annonsen

5. På plats nummer fem finns den sjuåriga SWB-valacken Diamond Bug, född 2012, e. Diamant de Revel – Stanford. Han är en lovande, utvecklingsbar hopphäst som är startad i 1,25-hoppning. Älskar tävling samt är snäll och okomplicerad vid hantering.
Till annonsen