Hopphästvecka på Hippson!

Denna vecka är det "hopphästvecka" på Hippson. Det innebär att annonser med hopphästar från Hippson Market kommer att lyftas fram här på Hippson.se såväl som i våra sociala mediakanaler. Se till att utnyttja den extra exponeringen och lägg in din annons redan i dag.

Hopphästar är den vanligaste kategorin av hästar på Hippson Market. Redan nu finns det hundratals hästar till salu. 

Under hela vecka 49 kommer hopphästar från Hippson Market att lyftas fram på Hippson.se och i våra sociala mediakanaler. Går du själv i tankar om att sälja din hopphäst är det ett utmärkt läge att utnyttja den extra synligheten, genom att själv lägga in en annons. Givetvis är det som vanligt helt gratis att annonsera på Hippson Market. Att lägga in en annons är jätteenkelt och fungerar lika bra från mobilen som från en dator.

På Hippson Market är alla annonser granskade av Hippsons personal innan de publiceras. Många av säljarna (och köparna) väljer även att verifiera sig med BankID, vilket gör att man kan känna sig säker på att den man kommunicerar med "är en riktig person". Genom att kommunicera via den inbyggda meddelandefunktionen väljer du själv när du känner dig så trygg med motparten att du vill lämna ut dina kontaktuppgifter.

Har du en egen häst att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger extra trygghet.
Publicerar du en annons under kategorin "Hästar|Hoppning" visas den just nu även på Hippson.se.

Vill du ha hjälp med att komma med kan du kontakta: info@hippsonmarket.se