Jobb hos en svensk toppryttare mest populärt

Jobb hos en svensk toppryttare utomlands och en välutbildad valack som säljes av en fälttävlansryttare. Det är de två annonserna som toppar veckans lista hos Hippson Market.   

1. Högst upp på listan kommer ett toppjobb hos en av världens bästa hoppryttare. Henrik von Eckermann ska utöka sitt team och har en ledig tjänst som groom/ryttare. Du som söker ska vara ansvarstagande, jobba bra i team och individuellt, ivrig på att lära samt ha körkort. 
Till annonsen

2. På andra plats kommer en välutbildad valack som är utbildad upp till Medelsvår C-dressyr. Han är snäll i hantering och har tävlat i både hoppning och dressyr. Kräver en ej för "mesig" ryttare. 
Till annonsen

3. Eye Catcher är en social och snäll B-ponny som är enkel i all hantering. Inriden och rids ut både själv och med sällskap. Han älskar att bada i sjö och säljes till ett kärleksfullt hem. 
Till annonsen

4. Svenskfött sto e. Cuper – Robin Z som tävlat upp till 1,30-hoppning. Hon är välriden, gillar att jobba och är väldigt anpassningsbar. En häst som ger sin ryttare gott självförtroende, hoppar allt och har bra inställning. 
Till annonsen

5. "Birger" är en sexårig valack som är sent tagen på grund av hans storlek. Han är en typisk sporthästmodell som trivs bäst med en lugn och trygg ryttare. En mycket charmig häst som besitter fantastisk kapacitet. 
Till annonsen