Juli månads mest visade annonser

Trots värmeböljan har det under juli månad varit full fart inne på Hippson Market. I veckans lista visas de mest klickade annonserna och där finner vi bland annat en praktiktjänst i dressyrstall, trevligt allroundsto och showig lipizzaner valack. 

1. Som ohotad segare finner vi Sparkie. Hon är en snäll och positiv ponny (kat C) som är enkel att ha med sig till nya platser. En snäll häst även för yngre barn. 
Till annonsen

2. På andra plats kommer en snäll valack. Eliot är ett trevligt fullblod som inte stressar upp sig i onödan. Han är snäll att rida ut, hoppar bra och rör sig trevligt. En riktigt trevlig hobbyhäst. 
Till annonsen

3. Zacke är en showig valack som älskar att visa upp sig. Han har enkelt för samling och skulle passa för dressyr eller working equitation. Besitter mycket motor men är lugn och snäll med nybörjare. 
Till annonsen

4. "Bella" är ett schysst allroundsto som är snäll att rida. Hon rids ut själv utan problem, går fram över allt, hoppar med bra teknik och är enkel att ha med sig på nya platser. En rolig hobbyhäst!
Till annonsen

5. På femte plats kommer en annons på en praktikplats hos Sanna Nilsson Dressyr Center. I tjänsten ingår arbete fem dagar i veckan, möjlighet att ta med egen häst och eget boende. 
Till annonsen