Patrik Kittels succéturné fortsätter – boka din plats nu!

Vill du få tips på hur du blir en vassare ryttare? Nu kommer uppföljningen till förra årets succé med dressyrstjärnan Patrik Kittel och hans Dressage Tour. Första säsongen gick för utsålda hus. Se därför till att du redan nu köper en plats på läktaren till nästa år.

Boka din biljett här

Under 2017 åkte OS-ryttaren Patrik Kittel på Sverigeturné med en interaktiv clinic där han delar med sig av knepen som gör dig till en bättre och mer lyhörd ryttare. Gensvaret på Patrik Kitttel Dressage Tour var stort och biljetterna sålde slut fort.

Medelsvår dressyr i säsong 2
Nu kommer en uppföljande säsong där Patrik Kittel återigen bjuder på dressyrkonst i världsklass. Om första säsongen fokuserade på basövningar med balans, takt och mjukhet kommer nästa Dressage Tour handla om medelsvår dressyr.

Nya instruktionsfilmer
Konceptet är detsamma – en undervisande och underhållande helkväll som är interaktiv med publiken. Via hemsidan kan du redan i förväg se Patrik Kittels nya instruktionsfilmer, testa din kunskap och ställa dina frågor direkt. När du bänkar dig på läktaren har du med dig mobil eller surfplatta för att i realtid kunna interagera med både Patrik och övriga publiken.

Det första tillfället för Patrik Kittel Dressage Tour del 2 går av stapeln den 11 februari i Stockholm och hålls på Djursholms Ridklubb. Touren fortsätter sedan till Umeå och Göteborg.

Och för er som missat del 1 kommer en sista omgång genomföras i Helsingborg den 13 januari 2018.

Boka din biljett här

Patrik Kittel Dressage Tour, datum 2018
13 januari Helsingborg – avslutning del 1
11 februari Stockholm – del 2
17 mars Umeå – del 2
6 maj Göteborg – del 2