Köp din nya häst på irländsk online-auktion

Köp din nya häst på online-auktion! Equine Auctions Ireland kan erbjuda ett brett urval av hästar och ponnyer för amatörer och fritidsryttare. Alla hästar och ponnyer har erfarenhet från banhoppning, fälttävlan, utställning, jakt, cross-country eller terrängridning.

Alla hästar och ponnyer som är till salu läggs ut online på www.eai.auction den 8 juli 2020 med två videoklipp, fem bilder och detaljerade beskrivningar. Samtliga saluhästar har dessutom ett nyligen utfärdat veterinärcertifikat. Om du vill se mer än så kan du kontakta Equine Auctions Irland så delar de mer än gärna  med sig av de många extra filmerna som finns på hästarna.
Det irländska auktionsbolaget kan erbjuda fysiska visningar men även virtuella live-visningar för alla djur som säljs.  och efter auktionen kan vi hjälpa dig att organisera transport och/eller försäkring för din nya hästkompis.

Tävlingsvana saluhästar
Equine Auctions har många hästar med erfarenhet av hoppning på höjder från en meter till 1,5 meter. Flera av dem har deltagit på några av Irlands största tävlingar, som exempelvis RDS Dublin Horse Show i klasser för unghästar, juniorklasser och barnklasser.
De flesta hästarna som är till salu finns i Irland, men i auktionen ingår även hästar i Tyskland och Storbritannien.

Nyfiken? Går du i köptankar? Du kan när som helst registrera dig som budgivare på www.eai.auction eller mejla på info@eai.auction alternativt ringa kontaktpersonen Maria på +353-86-021 0137.