Läromästare i topp på veckans Market-lista

Veckans lista, med de mest visade annonserna hos Hippson Market, toppas av en härlig läromästare. Även en unghäst och lovande talanger inom både dressyr och hoppning finns med denna gång. 

1. På första plats hittar vi en fin B-ponny, som är läromästare i hoppning. Har placeringar på SM och vinster upp till nationell, medelsvår klass. Snäll och lättsam vid hantering. 
Till annonsen

2. På plats nummer två finns en snäll valack med stor personlighet, född 2010. Tävlad i hoppning, 1 meter, och hoppar upp till 1,30 på träning. 
Till annonsen

3. På tredje plats hittar vi ett fint sto född 2012 e. Bravour ue: Stanford. Startad upp till 1,20-hoppning, men sparsamt tävlad. Trevlig att både rida och hantera. 
Till annonsen

4. På plats nummer fyra finns en fin dressyrhäst – nämligen ett sto e. Wild Romance ue. Ringo Star, med tre fina gångarter. Hon är tävlad Lätt B-dressyr och tränas på Medelsvår C-nivå.
Till annonsen

5. På femte plats hittar vi en lovande dressyrhäst. Valack född 2011 e. Vitalis – Ampere – Krack C. En fantastiskt snäll läromästare som är tävlad i Medelsvår A med placeringar.
Till annonsen