Lovande framtidslöften toppar veckans lista

Listan med veckans mest visade annonser domineras av lovande framtidslöften inom både dressyr och hoppning. Men även ett välutbildat sto som söker halvfodervärd har smugit sig in. 

1. På första plats finns en sexårig holländsk valack. "Ivan" är en känslig och samarbetsvillig häst som har lätt för skolor. Han är vänlig och enkel i all hantering samt blir väldigt tillgiven sin ryttare. 
Till annonsen

2. På andra plats hittar vi ytterligare en valack med mycket potential. Ridges Larsen har tre bra gångarter där hans galopp utmärker sig mest. Han är en cool kille som gillar att jobba och njuter av uppmärksamhet. 
Till annonsen

3. På tredje plats kommer en hoppvalack e. Cardento som tävlat upp till 1,30-hoppning med placering. Han hoppar med fin teknik och ger en bra känsla. Lättriden och okomplicerad, dock ingen nybörjarhäst. 
Till annonsen

4. Bor du i Halmstad och letar efter en trevlig häst att rida och ha som din egen några dagar i veckan? SWB-stoet Tussock, e. Turban Rose, har tidigare tävlat hoppning upp till 1,40-nivå och är välutbildad att rida. Hon älskar att få komma ut i skogen och är enkel i all hantering. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer ett riktigt fint framtidslöfte. K-Sir Metallic är en läcker valack med elegant utseende och tre jämna gångarter. Han har ett stabilt temperament och kan ridas av de flesta. En perfekt träning och tävlingskompis!
Till annonsen  


SADELVECKA PÅ HIPPSON!
Hitta din nästa sadel på Hippson Market

Ovan visas de tio senaste annonserna inom kategorin:
"Sadlar".
Samtliga sadlar hittar du HÄR

Har du en egen sadel att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger en extra trygghet.
Publicerar du en annons under kategorin "Sadlar" visas den just nu även på Hippson.se. Vill du ha hjälp med att komma med kan du kontakta: info@hippsonmarket.se