Hippson Market: Lovande hästar drar mest klick

I veckans lista från Hippson Market, med de mest visade annonserna, är det lite yngre och lovande hästar som dominerar. Där finns bland annat en femårig dressyrhäst, en sexårig hopphäst samt en treårig hoppkanon.

1. I veckans mest visade annons får vi bekanta oss med dressyrvalacken "Marty". Han är fem år gammal e. Skovens Rafael – Eighty Eight Keys och mäter cirka 167 centimeter i mankhöjd. Det är en social och positiv kille som trivs bäst med en mjuk och rutinerad ryttare. 
Till annonsen

2. På andra plats hittar vi en liten hoppkanon e. Orlando – Cardento som säljs förmånligt, då hon beräknas blir strax under 1,60 centimeter i mankhöjd. Hon är inriden, friröntgad och välhanterad. Och hoppar fantastiskt! Se film i annonsen.
Till annonsen

3. Ett känsligt och begåvat sto som tidigare har startat hoppning upp till 1,30-nivå. Utbildas nu inom dressyren där hon besitter hög kapacitet. Har syskon som tävlar framgångsrikt på svår nivå inom hoppning, fälttävlan samt körning.
Till annonsen

4. På fjärde plats kommer en valack e. Ludwigs Champion som tidigare har tävlat upp till 1,20-hoppning. Säljs nu till en ryttare som vill ha roligt i de lägre hoppklasserna. Han är otittig på hinder, hoppar med fin teknik och skulle även passa för fälttävlan. 
Till annonsen

5. Superfint och storhoppande sexårigt sto e. Brainpower – Indoctro, trots sin storlek är hon väldigt lättriden. Stoet har bra balans, vill alltid göra rätt och hoppar allt. 
Till annonsen