Lovande hopphästar populära på Hippson Market

I veckans lista från Hippson Market är det annonser på unga och lovande hopphästar som har flest visningar. Kanske din nästa hopptalang finns med bland annonserna?

1. Veckans mest visade annons är på en sexårig valack e. Camaro M – Irco Mena som ger en väldigt fin ridkänsla och är mycket hinderklok. Han har hoppat enklare banor och rids ut ensam utan problem. 
Till annonsen

2. Mercitta är en pigg och lyhörd häst som är rolig att rida varje dag. Hon är utbildad Lätt A-dressyr och tycker det är lika roligt med ett pass på ridbanan som en uteritt. En perfekt hobbyhäst att ha roligt med. 
Till annonsen

3. Little Citty är ett treårigt sto e. Farfan – Corland som är otroligt snäll och arbetsvillig. Hon är trevlig i all hantering och mycket social. Kommer ur en av Hollands bästa stostammar och har alla förutsättningar att lyckas på hoppbanan. 
Till annonsen

4. Paradressyrryttaren Felicia Grimmenhag söker efter en ny dressyrhäst med potential för mästerskap. Hästen bör vara minst sju år, ha bra gångarter och utbildad på minst Lätt A-nivå. 
Till annonsen

5. Femårig valack e. Click and Cash – Santa Cruz som är mycket positiv och har bra bjudning på hinder. Han är välriden och har tävlat upp till 1,15-hoppning. Han är långsamt tagen men utvecklats för varje dag.
Till annonsen