Mads Hendeliowitz auktionerar ut prylar – skänker pengarna till Rosa Bandet

I oktober varje år genomförs Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj, där syftet är att sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer samt att hjälpa till att finansiera cancerforskningen. Ett perfekt sätt att bidra till kampen mot cancer är att sälja av produkter man inte använder längre – och att sedan skänka pengarna till just Rosa Bandet. En ryttare som har städat i sina gömmor är dressyrproffset Mads Hendeliowitz.

Varje oktober färgas Sverige rosa och forskningen om bröstcancer blir belyst lite extra. En ryttare som är med i kampen mot cancer är Mads Hendeliowitz. Han har letat fram ett gäng prylar som mest låg och samlade damm och har lagt ut dessa på Hippson Market. Alla pengar från försäljningen skänker han oavkortat till Rosa Bandet. 


Den första produkt Mads auktionerar ut är vinnartäcket från när han och Jimmie Choo Seq vann Grand Prix-klassen i Falsterbo 2016. Täcket har en härligt klarblå färg och kommer från Horseware Irland. 
Till annonsen 


Nästa produkt är en riktigt fin stövelväska från Lami-Cell. Väskan kommer från märkets Platinum Collection och är vadderad för att skydda stövlarna från smuts och slitage.
Till annonsen 


Den tredje produkten är ett par oanvända, svarta sporremmar från Dy'on i dubbelsytt läder. 
Till annonsen 


Klicka på bilderna ovan för att komma till respektive annons.  
  
Alla tre produkter säljs via auktion på Hippson Market. Auktionen pågår till och med den 19/10 klockan 12.00 och varje produkts respektive sida uppdateras kontinuerligt med det högsta budet. För att delta i auktionen skickar du in ditt bud via svarsknappen på respektive annons. Budgivarna kontaktas via mejl med det högsta, aktuella budet. Alla bud är bindande.  

Till Hippson Market 
Rosa Bandet 2017