Maffig dressyrvalack eller välhoppande hingst?

I veckans lista från Hippson Market är det välridna hästar som fått mest klick. Vad sägs om en välutbildad valack e. Briar 899, eller en sexårig hingst som deltagit på unghäst-VM? 

1. På första plats hamnar en bildskön och maffig valack e. Briar 899 som tävlat dressyr upp till Medelsvår C och 1,10-hoppning. Han är välriden, har egen motor och är väldigt ambitiös.
Till annonsen  

2. Helina är en social och vänlig häst med mycket personlighet. Hon har tre bra gångarter och tycker om att lära sig nya saker. En okomplicerad häst med stor utvecklingspotential. 
Till annonsen

3. En maffig hingst med framtida mästerskapspotential. Han fick wildcard till unghäst-VM 2018 och tävlade i Falsterbo samma år. En väldigt snäll och okomplicerad hingst som hoppar allt med en väldigt bra teknik. 
Till annonsen

4. På fjärde plats kommer "Sune", en mysig valack som tävlat upp till 1,35-hoppning internationellt. Han besitter mer kapacitet och är mycket välriden på marken.   
Till annonsen

5. På femte plats kommer ett vackert friesersto som kan ridas av alla. Hon är hobbyriden, väldigt snäll och rids ut både själv och med sällskap. 
Till annonsen