Med siktet inställt på mästerskap – här har ni fem lovande hopphästar

Inspirerade av svenskarnas fina ritter under VM i Tryon ger vi denna veckan förslag på fem lovande och storhoppande hästar. Kanske att någon av dessa atleter kommer att gå ett mästerskap i framtiden?

1. Svenskfödd valack e. Quidam de Revel – For Pleasure, som har tävlat upp till 1,30-hoppning samt gick Falsterbo som sexåring. Han hoppar med fin teknik, är enkel i all hantering och säljs till en ryttare som vill ta honom vidare upp i klasserna.
Till annonsen  

2.  Med en mamma som har gått VM och en pappa som tävlar i svår hoppning kan man väl inte bli något annat är en stjärna? Caprice är ett fyraårigt sto e. Corporal och besitter en mycket fin inställning till hinder, hon hoppar allt med lätthet och kraft. 
Till annonsen

3. Storhoppande valack e. Numero Uno säljs av uppfödaren. Han är uppvuxen på stora ytor, är en sportig modell samt hoppar med väldigt bra teknik. Har deltagit i både Falsterbo och Elmia. 
Till annonsen

4. Treårigt sto e. Last Liberty – Non Stop R som hoppade till sig ett hoppdiplom på treårstestet med poängen 8,5–9. Hon har fin teknik, bra bjudning och är inriden av unghästutbildare. 
Till annonsen

5. Femårig valack e. Daquar CC – Irco Mena, med glimten i ögat. Inne på banan är han en riktig fighter och hoppar allt man styr på. Har gjort flertalet felfria 1,20-klasser och med rätt matchning går han sexårschampionatet nästa år. 
Till annonsen