Mest lästa annonserna på Hippson Market just nu

Några av de mest lästa annonserna på Hippson Market just nu är en lyxig hästgård, rosettplockande hoppsto samt en charmig valack. Och ni vet väl att det är superenkelt att lägga in en annons på sajten?  

1. Den mest visade annonsen senaste tiden är på en välskött hästgård utanför Köping. Där finns två bostadshus, 25 boxar, nytt ridhus samt uteridbana. Lyxigt värre! 
Till annonsen  

2. På andra plats hittar vi hoppstoet Ratzia, som vi lärt känna via Hippsons husbloggare Sara Ekman. Ratzia är en riktig rosettplockare och har tävlat upp till 1.40-hoppning. 
Till annonsen

3. På tredje plats har ett tvåårigt välstammat hoppsto e. Cristallo II - Irco Mena tagit sig in. Hon är uppväxt i flock på lösdrift och är väldigt social. 
Till annonsen

4. "Lejon" är en rolig fyraårig valack som snart är redo för tävlingsbanan. Skulle kunna passa för fälttävlan då han är modig, orädd och rör sig väldigt trevligt. 
Till annonsen

5. Sista platsen på listan knep hopphästen "Tiger". Han är en personlig och charmig valack som är väldigt ambitiös. Han hoppar allt, har tävlat upp till 1.20-klasser och besitter mer kapacitet. 
Till annonsen

Komma igång med Hippson Market?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger en extra trygghet.

Vill du ha hjälp med att komma igång kan du kontakta: info@hippsonmarket.se