Mot Breeders Trophy 2022 – fem lovande föl

Inspirerat av Breeders Trophy ger Hippson Market denna vecka förslag på fem lovande föl, som mycket väl kan ha potential att vara med på evenemanget år 2022. Eller vad säger ni?

1. Clash är ett ädelt hingstföl e. Cristallo II – Cardento, som kommer ur ett prestationsstarkt möderne. Hans syskon är framgångsrika på både hopp- och dressyrbanan och hans mamma är ett selektionssto som har tävlat upp till 1,40-hoppning. Ett föl med korrekt benställning, tre bra gångarter och härligt temperament. 
Till annonsen  

2. Feminint och vackert stoföl e. Totilas – Gribaldi med härlig energi och utstrålning. Hon rör sig mycket bra och belönades med åttor på gångarterna på fölvisningen. En tjej som kommer att göra stort intryck på tävlingsbanan. 
Till annonsen

3. Kantarell är ett välbyggt föl e. Canterbury – Sydney vars syster kom trea i unghäst-VM. Kantarell är avlad med siktet inställt på fälttävlan, men skulle även passa bra för hoppning. 
Till annonsen

4. Hingstföl e. Van Vivaldi – Hohenstein, vars mamma har tävlat dressyr upp till Intermediaire I med placering. Han fick, trots att han var något spänd, hela 89 procent på fölvisningen – varav 9,5 poäng på exteriören. Ett riktigt framtidslöfte för dressyrryttaren. 
Till annonsen  
 
5. Arya är en modig tjej e. Cooper VD Heffinck – Crelido, som nyfiket undersöker allt hon får syn på. Hon är social, tillgiven, har korrekt benställning och ett stort självförtroende. 
Till annonsen