Möt tävlingssäsongen i uppdaterad kollektion från Ariat

Ariat firar den nya tävlingssäsongen med en uppdaterad kollektion. Med en helt ny kavaj, en tävlingstopp samt de så omtyckta kroppstempererande byxorna har kollektionen fått ett rejält lyft inför 2020. Addera stövlarna och du är redo för tävlingssäsongen!

Den helt nya tävlingskavajen Galatea är en kombination av skönhet och prestanda. Det särskilt utformade och dubbelstickade stretchmaterialet med 3D-kontrastpaneler ger optimal prestanda i ett elegant format, som passar utmärkt överst på pallen. Stilen kompletteras med dubbla bakre ventileringspaneler och fukttransporterande material som reglerar den tävlandes kroppstemperatur, både på hästryggen och på marken.
  

  
Snygg design med strassdetaljer
Som namnet antyder kombinerar tävlingstoppen Showstopper ett iögonfallande tryck med en tävlingsfokuserad design. Showstopper är tillverkad i högpresterande jacquardtyg med ventilerande mesh, som reglerar ryttarens temperatur samt ger bättre resultat. Showstopper är nu tillgänglig i Pearl Grey med strassknappar.
  
Innovativt kompressionsmaterial gör byxan unik
För att hålla ryttare svala när pressen ökar har Tri Factor-ridbyxorna tillverkats med hög kvalitet och innovativa kompressionsmaterial, samt har förstärkts med FreezePoint™-kylningsteknik som reglerar ryttarens kroppstemperatur. En extra, V-formad panel i den bakre byxlinningen ger stöd för alla rörelser medan ett helsäte eller knälapp i silikon ger bättre grepp i sadeln. Utöver tävlingsfärgerna är Tri Factor-ridbyxorna nu också tillgängliga i de helt nya träningsfärgerna Nightshadow Blue och Ebony.


Blusen, kavajen och byxorna. Tillgängliga nu på www.ariat.com.
 
Hög sportstövel för både dam och herr
Ariat – ledande varumärke inom skor och stövlar för ridsport – har lanserat Nitro Max, en helt ny och sportig hög stövel med enastående design för tävling och träning. Som en av de viktigaste delarna i alla ridsportares garderober, och ett måste för våren/sommaren 2020, levererar Nitro Max en traditionell men ändå raffinerad stil samtidigt som de har den överlägsna teknik och kvalitet som Ariat är välkänt för. Nitro Max finns i modeller för både herrar och damer. 
  

Detta är Ariat
Ariat International grundades 1993 av Beth Cross och Pam Parker, tidigare MBA-klasskompisar på Stanford, med det visionära målet att integrera prestandateknik från sportskor i ridstövlar. Företaget fokuserar på innovativ teknik i skor, stövlar och kläder vilket har gjort Ariat till världens ledande prestandavarumärke inom ridsporten.
  
Kläderna bärs med stolthet av de främsta tävlingsryttarna, samt av de miljontals människor som lever och rider utomhus. 2018 fick Ariats medgrundare och CEO, Beth Cross, utmärkelsen EY Entrepreneur of the Year (i consumer-kategorin) för norra Kalifornien. Utmärkelsen är en hyllning till teamets förmåga att framgångsrikt skala upp en välmående verksamhet i världsklass, samtidigt som man har byggt upp en fantastisk företagskultur.