Mountain Horse firar 30-årsjubileum och fortsätter arbetet med hållbar utveckling

I över 30 år har vi vetat hur man gör hållbart mode för ryttaren. Vi vet vi att hållbarhet lönar sig! Vår filosofi är att integrera hållbarhet i hela vår verksamhet. Vi vill erbjuda dig prisvärt ridmode med kvalitet.

Våra produkter produceras med respekt och omsorg för djurens rätt, människor och miljö och vi tar aldrig något beslut utan att reflektera över miljöaspekten. Vi strävar ständigt efter att förbättra våra processer, att välja så miljövänliga material som möjligt att reducera vatten, energi och kemikalier. Det finns mycket kvar att göra. Ingen kan inte göra allt, men alla kan göra något.

Ny säsong, nya färger med Mountain Horse.

Det handlar mycket om färg, denna vår. Mixa och matcha för ett individuellt uttryck. Funktion har alltid varit viktigt för oss vare sig det gäller kläder, stövlar och skor, minst lika viktigt är det att känna sig bekväm och snygg i det som man har på sig. I kollektionen finns rosa toner i många fina nyanser, som samsas med klassiskt marin och beige, med en nytänkande design.

Air Anorak 1495: -, har en innovativ design, kommer i färgerna, Vintage Pink och Navy. Tillverkad i andas material samt, vattentät och vindtät. Air Anorak har en lång dragkedja, som gör den enkel att ta av och på, även om du bär hjälm.

Claire Jacket,1595: -, har en sober design. Den är vattentät, andas och är vindtät. Justerbar midja och många fickor. Kommer i färgerna Camel Beige och Navy.

 

Cruise Tech Jacket 1295: -. Funktionell och smidig softshell jacka, finns i färgen Cobalt Blue. Den är vattentät, andas, samt tål vind.

Cruise Tech Jacket fungerar perfekt tillsammans med snabbtorkande Breeze Tech Singlet 499: - samt snygga, smidiga Sienna Tech Tights 995: -, tillverkade i hållbart, snabbtorkande, stretchtyg.

Tillbaka igen är vår populära Mountain High Rider Legacy, 2995: -. Robust vardagsstövel med Shock X sula. Stöveln lika bekväm som den är snygg.

Ny för våren är även vår praktiska skyddssko, Protective Loaf XTR Lite, 1295: - Den har en skyddande aluminium tå, vilket gör att den är både ultralätt och slitstark. Finns också i en jodhpur-modell, Protective Jodh. XTR Lite, 1495: -, bra skor när man vill hålla tårna säkra! 

Många fler nyheter hittar du på vår hemsida. www.mountainhorse se

Se vår nya vår/sommarfilm- 2018, på Youtube

Läs Mountain Horse Magazine