Nu blir Hippson Market ännu tryggare för både köpare och säljare

Från och med nu kan du som användare verifiera ditt konto på Hippson Market med Mobilt BankID. På så sätt kan den som handlar med dig känna sig trygg med att den han eller hon har att göra med har ärligt uppsåt. Dessutom behöver du inte längre visa varken ditt telefonnummer eller din e-postadress publikt.

En av grundidéerna bakom Hippson Market är att skapa en riktigt trygg och säker köp- och säljtjänst för hästälskare. Detta är något vi har haft med oss hela tiden, det är bland annat därför vi förhandsgranskar alla annonser innan de publiceras. Nu tar vi dock ett rejält kliv till och lanserar en mängd funktioner som skapar en ännu tryggare plats. Detta för såväl köpare som säljare.

Verifierade användare via Mobilt BankID

Som första svenska köp- och säljmarknad erbjuder vi nu möjligheten att verifiera sitt konto med hjälp av Mobilt BankID. Den som gör detta signalerar seriositet och kommer att premieras inne på sajten.
Skulle det uppstå situationer där någon inte har skött sig kan vi på Hippson Market ta reda på vem som faktiskt står bakom det verifierade kontot och vid behov ställa den personen till svars.
Ett verifierat konto kommer tydligt att märkas ut. Genom att erbjuda denna möjlighet hoppas vi kunna skapa en tjänst där de få användare som inte har ärligt uppsåt inte kommer att vilja vara. Till en början kommer det dock fortfarande fungera att använda tjänsten utan att verifiera sitt konto.
  
Du verifierar ditt konto via "Min profil & inställningar" inne på din sida på Hippson Market.

Ny, trygg meddelandefunktion

Samtidigt lanserar vi en helt ny meddelandefunktion som innebär att du inte längre behöver lämna ut din e-postadress till den du kommunicerar med. Så länge du själv vill kan du nämligen enbart kommunicera inne på Hippson Market. Givetvis får du ett meddelande när någon kontaktar dig. Och precis som allt annat på Hippson Market fungerar funktionen precis lika bra i mobilen som på en dator.

Dölj ditt telefonnummer

För den som vill kommer det även gå att dölja telefonnumret i de annonser man publicerar. På så sätt behöver du aldrig lämna ut några kontaktuppgifter förrän du verkligen känner dig trygg och säker med den du kommunicerar med. Vill du dölja ditt telefonnummer gör du det genom att klicka på "Ändra" i anslutning till dina uppgifter. Väljer du att dölja telefonnumret kommer det inte att visas i någon av dina annonser.


Vi hoppas verkligen att du kommer att uppskatta förändringarna. Och hoppas så klart att du väljer att verifiera ditt konto så att vi tillsammans hjälps åt att skapa en modern, trygg och säker köp- och säljtjänst för alla Sveriges hästälskare.