På lördag öppnar SWB elitfölauktion - se alla dressyrföl här

SWB:s populära elitfölauktion, som tidigare arrangerats under Breeders Trophy, flyttar i år in på webben. På lördag öppnar auktionen för de selekterade dressyrfölen och redan nu kan du se alla utvalda framtida stjärnor hos Hippson Market. 

På grund av den rådande coronapandemin har årets upplaga av SWB:s elitfölauktion blivit digital och den 22 september öppnar budgivningen för de selekterade dressyrfölen. Budgivningen pågår sedan i sex dagar för att avslutas på lördagen den 26 september. 

Det är den rutinerade duon Andreas Jönsson och Johan Ifverson som tillsammans med visare, filmteam och fotograf har genomfört selekteringen och valt ut fölen. 

Auktionen kommer att ske via Horse24 men redan nu kan hitta alla 14 selekterade dressyrföl på Hippson Market. 

Till SWB:s Elitfölauktions företagssida: 

Leta efter drömhästen eller drömjobbet på Hippson Market!
Hippson Market finns det förutom hästannonser även hästjobb, utrustning, transporter och stallplatser. Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger extra trygghet.