Ponnyvecka på Hippson Market!

Denna vecka lyfter vi fram ponnyer från Hippson Market lite extra. I de flesta artiklar här på Hippson.se kommer du att hitta de senast inlagda ponny-annonserna, redan nu finns det nästan 100 ponnyer att titta på. Se till att utnyttja den extra synligheten och lägg in en annons du också!

På Hippson Market finns det nästan 100 ponnyer till salu. Den kommande veckan kommer de (och tillkommande) att få lite extra uppmärksamhet även här på Hippson.se. Vi kommer att skicka ut nyhetsbrev med ett urval av ponnyer – och i så gott som alla artiklar på Hippson.se kommer de senaste ponny-annonserna att bäddas in. Så har du själv en ponny du funderar på att sälja är det en bra idé att utnyttja den extra synligheten annonserna just nu får och skapa en annons. Att lägga in en annons är jätteenkelt och fungerar lika bra från mobilen som från en dator.

Alla annonser på Hippson Market granskas manuellt innan de publiceras. Många av säljarna (och köparna) väljer även att verifiera sig med BankID, vilket gör att man kan känna sig säker på att den man kommunicerar med "är en riktig person". Genom att kommunicera via den inbyggda meddelandefunktionen väljer du själv när du känner dig så trygg med motparten att du vill lämna ut dina kontaktuppgifter.

PONNYVECKA PÅ HIPPSON!
Hitta ditt barns nästan stjärna på Hippson Market

Ovan visas de tio senaste annonserna inom kategorin: "Ponny"
Samtliga ponnyer hittar du HÄR

Har du en egen ponny att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller en dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger extra trygghet.
 
Publicerar du en annons under kategorin "Ponny" visas den just nu även i artiklar på Hippson.se. Vill du ha hjälp med att komma med kan du kontakta: info@hippsonmarket.se