Ponnyvecka på Hippson Market!

Denna vecka lyfter vi fram ponnyer från Hippson Market lite extra. I de flesta artiklar här på Hippson.se kommer du att hitta de senast inlagda ponny-annonserna. Se till att utnyttja den extra synligheten och lägg in en annons du också. 

På Hippson Market finns det många fina ponnyer till salu. Denna veckan kommer de (och tillkommande annonser) att få lite extra uppmärksamhet även här på Hippson.se. Bland annat kommer de få ökad uppmärksamhet på sociala medier och i så gott som alla artiklar på Hippson.se kommer de senaste ponny-annonserna att bäddas in. Så har du själv en ponny du funderar på att sälja är det en bra idé att utnyttja den extra synligheten annonserna just nu får och skapa en annons. Att lägga in en annons är jätteenkelt och fungerar lika bra från mobilen som från en dator.

Alla annonser på Hippson Market granskas manuellt innan de publiceras. Många av säljarna (och köparna) väljer även att verifiera sig med BankID, vilket gör att man kan känna sig säker på att den man kommunicerar med "är en riktig person". Genom att kommunicera via den inbyggda meddelandefunktionen väljer du själv när du känner dig så trygg med motparten att du vill lämna ut dina kontaktuppgifter.

PONNYVECKA PÅ HIPPSON!
Hitta er nästa favoritponny på Hippson Market:


Ovan visas de sex senaste annonserna inom kategorin: "Ponny"
Har du en egen ponny att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller en dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger extra trygghet.
 
Publicerar du en annons under kategorin "Ponny" visas den just nu även i artiklar på Hippson.se. Behöver du hjälp - kontakta oss via info@hippsonmarket.se