Populära ponnyer på veckans Market-lista

På veckans lista från Hippson Market tipsar vi om fem fina ponnyer – från kategori B, C och D. Kanske finns just din framtida drömponny med denna gång?

1. På första plats hittar vi Shadow som är en charmig, trevlig och välhoppande D-ponny född 2012. Vill alltid vara felfri, är välriden och snäll i all hantering. 
Till annonsen

2. På plats nummer två finns en härlig C-ponnyvalack född 2006. Han har tidigare tävlat upp till Medelsvår A i hoppning, kom sjua i Inverkans-SM 2016, har tävlat lag-SM på Strömsholm samt har flera vinster och placeringar på hög nivå. 
Till annonsen

3. På tredje plats finns D-ponnystoet Equine, född 2006. Hon är en pigg och välriden ponny som är snäll vid all hantering. Fina gångarter och ett härligt språng i hoppningen utlovas. 
Till annonsen

4. Plats nummer fyra intas av en D-ponny med härlig personlighet och stor kapacitet inom hoppning. Har tävlat upp till LA+ (115 centimeter), men är redo för större uppgifter.
Till annonsen 

5. På femte plats hittar vi en tuff B-ponny född 2009. Han har stark vilja, personlighet och stort steg. Hoppar stadiga Lätt B-banor med meriter upp till Lätt A och har kapacitet för Medelsvår B med rätt ryttare. 
Till annonsen