Sadelvecka på Hippson Market

Vecka 51 är det dags för en sadelvecka hos Hippson. Det innebär att sadelannonser från Hippson Market kommer att lyftas fram här på Hippson.se såväl som i våra sociala mediakanaler. Se till att utnyttja den extra exponeringen och lägg in din sadelannons redan i dag.

Sadlar är en av de största kategorierna på Hippson Market. Redan innan sadelveckan finns det närmare 150 sadlar till salu. Det är med andra ord ganska stor chans att du kan hitta en sadel som passar just dig och din häst. Med filterfunktionen kan du välja inriktning, färg, storlek och så vidare. 
   
Under hela vecka 51 kommer sadlar från Hippson Market att lyftas fram på Hippson.se och i våra sociala mediakanaler. Så har du en sadel du hade tänkt sälja är det ett utmärkt läge att utnyttja den extra synlighet detta innebär, genom att själv lägga in en annons. Givetvis är det som vanligt helt gratis att annonsera och att lägga in en annons är jätteenkelt, oavsett om du använder en mobil eller dator. 
    
På Hippson Market är alla annonser granskade av Hippsons personal innan de publiceras. Många av säljarna (och köparna) väljer även att verifiera sig med BankID, vilket gör att man kan känna sig säker på att den man kommunicerar med "är en riktig person". Genom att kommunicera via den inbyggda meddelandefunktionen väljer du själv när du känner dig så trygg med motparten att du vill lämna ut dina kontaktuppgifter.

Har du en egen sadel att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger extra trygghet.

Publicerar du en annons under kategorin "Sadlar" visas den just nu även på Hippson.se. Behöver du ha hjälp kan du kontakta oss via info@hippsonmarket.se