Sadelvecka på Hippson.se – ta chansen att lägga ut din annons

Denna vecka lyfter Hippson Market fram sadlar lite extra. I de flesta artiklar här på Hippson.se kommer det därför, under hela veckan, att finnas tips om sadlar som är till salu i sidfoten.

På Hippson Market finns det ungefär 150 sadlar till salu just nu. Det är med andra ord ganska stor chans att du kan hitta en sadel som passar just dig och din häst. Med filterfunktionerna kan du välja inriktning, färg, storlek och så vidare. 

Under hela veckan kommer sadlar från Hippson Market att lyftas fram även på Hippson.se. Så har du en sadel du hade tänkt sälja är det ett utmärkt läge att utnyttja den extra synlighet detta kommer att ge genom att själv lägga in en annons. Givetvis är det som vanligt helt gratis att annonsera på Hippson Market. Att lägga in en annons är jätteenkelt och fungerar lika bra från mobilen som från en dator.

På Hippson Market är alla annonser granskade av Hippsons personal innan de publiceras. Många av säljarna (och köparna) väljer även att verifiera sig med BankID, vilket gör att man kan känna sig säker på att den man kommunicerar med "är en riktig person". Genom att kommunicera via den inbyggda meddelandefunktionen väljer du själv när du känner dig så trygg med motparten att du vill lämna ut dina kontaktuppgifter.

SADELVECKA PÅ HIPPSON!
Hitta din nästa sadel på Hippson Market

Ovan visas de tio senaste annonserna inom kategorin:
"Sadlar".
Samtliga sadlar hittar du HÄR

Har du en egen sadel att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger en extra trygghet.
Publicerar du en annons under kategorin "Sadlar" visas den just nu även på Hippson.se. Vill du ha hjälp med att komma med kan du kontakta: info@hippsonmarket.se