Serva hästtransporten för problemfritt och säkert ägande (och se till att det ingår!)

Högsta prioritet för dig som hästägare är förstås att transportera din häst på ett säkert och stabilt sätt. Många önskar också att hästen åker komfortabelt och upplever resan positivt. Du lägger, med rätta, allt fokus på hästen – men du själv då?

Köp en hästtransport med 25 års garanti* som dessutom levereras med fri service de första två åren**, det ger dig problemfritt ägande på köpet!
  
Slipp dyra reparationer
Många hästägare som struntar i att serva sin hästtransport råkar ut för reparationer istället. Service görs i förebyggande syfte för att kontrollera och justera viktiga delar på hästsläpet. Detta för att på förhand upptäcka eventuella brister som kan leda till betydligt allvarligare (och kostsammare!) konsekvenser. Så skilj på service som görs i förebyggande syfte och reparation, vilket sker när något redan är trasigt.


  
Total genomgång ingår
Vid servicen kontrolleras viktiga delar såsom bromsar och alla bromskomponenter, däckstatus (för slitage och sprickor), kulhandske, axlar, bussningar, bladfjädrar, belysning och el samt alla dörrar, fönster, ramper, lås, gångjärn med mera. Denna genomgång ingår numera i nya Ifor Williams hästtransporter de två första åren av ditt ägande, vilket är ett attraktivt komplement till den redan generösa garantin på 25 år som generalagenten Trailerimport erbjuder alla hästsläpsköpare.

Kräsna hästar och medvetna ägare 
Den som en gång har transporterat sin häst i en Ifor Williams har svårt att välja annat! Komforten för hästen är överlägsen tack vare den unika bladfjädringen som sitter under släpet, vilket bidrar till mjukare och samtidigt stabilare och säkrare färd. Garanterat något som hästen uppskattar när den åker bekvämt och kommer fram utvilad!
  

Unika och smarta funktioner
Liksom bladfjädringen för överlägsen komfort utmärker sig Ifor Williams hästsläp med fler genomtänkta och smarta funktioner. Vad sägs om en navkåpa (den delen som sitter mitt på hjulet, över hjulbultarna) vilken fungerar som en analog varningsfunktion? Den sitter på alla Ifor Williams släpvagnar och dess unika uppgift är faktiskt att trilla av! Varför?
Så länge allting är som det ska sitter den självklart fast. Men om det är något fel på bromsarna utvecklas oftast värme, vilket får materialet i navkåpan att reagera och den trillar av. Kontentan är att om det fattas en navkåpa på din Ifor Williams hästtransport ska du omgående kontakta en verkstad, det är troligtvis något som måste åtgärdas – navkåpan har varnat.

Trygghet på hög nivå
Ifor Williams är konstruerade för att tåla tuffa tag – både inifrån och utifrån! Släpvagnarna är byggda på en ram i höghållfasthetsstål, har egna röraxlar i stål, slitstarka komponenter och noga utvalda material. Hästtransporterna i HBX- och HBE-serierna är byggda helt utan organiskt material i karossen, vilket möjliggör den generösa garantitiden på 25 år. Den stabila konstruktionen av chassit och störtbågar i taket ger både hästägare och hästen en trygghet på hög nivå.
Ifor Williams testar och förbättrar sina produkter innan de släpps ut på marknaden och det är därför de håller så hög klass. Hållbarhet och design, kryddad med frikostiga garantier i förpackning med fri service i två år – säkra hästtransporter och problemfritt ägande för dig!

*Läs mer om de fullständiga garantivillkoren
**Läs mer om villkoren för fri service