Fynda väl valda produkter till Black Friday-priser

Gör dina bästa köp på Ridersport.se under Black Weekend. Riktigt fina kvalitetsprodukter säljs till fyndpriser. Missa inte den chansen! Här kan du läsa om några av de tillgängliga godbitarna.

Fleecetäcket från Kentucky heter Fleece Show Rug och känns som en riktig fårfäll - fast med de fantastiska egenskaperna fleece har i jämförelse med äkta ull. 
I kragen av täcket sitter ett konstgjort fårskinn som täcker hela nacken och bröstet och skapar en mjuk känsla och optimal komfort för hästen. Dessutom är detaljen verkligen ett kännetäcken för Kentuckys kvalitetstäcken och är återkommande i många av de andra modellerna.
Det här tjocka fleecetäcke är perfekt att använda efter träning eller bad av din häst under årets kallare dagar. Täcket går också att använda utanför stallet och passar perfekt i transporten då det både värmer och andas genom att täcket absorberar fukt och svett samtidigt som det tjocka ulliknande materialet värmer hästen. Täcket spänns fast med löstagbara kryssgjordar vilket gör att det passar perfekt till tävling om man till exempel vill lägga det över sadeln under uppvärmningen. 


Det härliga fleecetäcket finns i flera fina färger.

En snygg hjälm – årets julklapp?
Det välkända varumärket Samshield säljs sedan en tid tillbaka via Ridersport, något som vi är så stolta över! Lagom till Black Week-rean erbjuder vi en helt gratis liner vid köp av valfri hjälm (värde 419 kronor) .


Samshields hjälmar är både snygga och funktionella.

Dessutom kan du designa din egen hjälm och få den att se ut precis som du själv önskar. Hör bara av dig till info@ridersport.se så ska vi hjälpa dig så att du blir nöjd med din nya hjälm.