Vårerbjudande: Få specialnumret på köpet när du handlar en övningsbok

Årets första Hippson-tidning var ett specialnummer på temat "Toppa 2018". I magasinet finns bland annat unika mallar för målplanering för såväl din ridning som hästhållning. Numret gick åt som smör i solskenet och tog snabbt slut. Nu har vi fixat fram några hundra tidningar till – därför låter vi alla som köper en bok av oss få specialnumret på köpet! Det är först till kvarn som gäller.

Om du beställer en bokserie eller någon av våra enskilda böcker nedan skickar vi med specialnumret. Helt utan extra kostnad. (OBS! Beställningen måste ske via formuläret på denna sida.)

Självklart går det även att köpa numret separat om du redan har alla böcker. 

Ta mig till beställningsformuläret!

Hippsons övningsböcker

Hippson har gett ut fyra bokserier och två enskilda böcker. Samtliga böcker är i samma behändiga format, som passar utmärkt att ta med till ridhuset och stallet.
Övningarna och tipsen i böckerna är väldigt pedagogiska, med fokus på "steg-för-steg" och lärande. I samtliga böcker finns det övningar med olika svårighetsgrader eller möjlighet till variation, vilket gör att de passar alla ryttare och hästägare oavsett vilken nivå man rider på.

Ta mig till beställningsformuläret!

Masterclass Hoppning (ny)
Faktaspäckade artiklar (och mer än 70 övningar) med tips från den absoluta Sverigeeliten. Passar såväl den gröna unghästen som den tävlande hopphästen. Serie om tre böcker.

Ridinspiration
Inspirationsboost bestående av tre dressyrböcker med 60 favoritövningar från Hippsons ridövningsarkiv.

Hoppning med Hippson
Tre böcker med ridövningar och banor för hoppryttaren, med varierande syfte och på olika nivå.

Dressyr med Hippson
En serie om tre ridövningsböcker som bygger på principerna och stegen i utbildningsskalan.

Träna hästen från marken
Innehåller konkreta tips och instruktioner som hjälper dig att variera din hästs avsuttna träning.

Hästhälsa i praktiken (ny)
Veterinärens handfasta råd om hur du visiterar, bandagerar och vårdar din häst – steg för steg.

Specialnumret: Toppa 2018

Så sätter du mål. I specialnumret bjuder vi på konkreta råd och måldokument, som vi hoppas kan vara till hjälp när du planerar året tillsammans med din häst. Oavsett om du tävlar eller inte. Dessutom besöker vi en som verkligen kan allt om planering – Lisen Bratt Fredricson. Och i vanlig ordning är numret fullt av ridövningar och tips.
Läs mer om numret här

OBS! Fakturan skickas via e-post

Efter din beställning kommer din faktura att skickas till den e-postadress du angav. Fakturan kommer från vår partner PayEx, som sköter våra betalningar. Betalningsvillkor är 20 dagar.