Specialnummer: Toppa ditt hästår med Hippson nr 1 2018!

Årets första kunskapsmagasin är här och det är inte vilken tidning som helst utan ett specialnummer med fokus på ditt hästår 2018. Tidningen innehåller bland annat mallar för målplanering och fördjupande artiklar om vinnande strategier kring träning, hästhållning och tävlande. Dessutom bjuds vi på en stor intervju med någon som verkligen kan det här med att sätta mål, strategen bakom EM-guldet, Lisen Bratt Fredricson.

Hippson nummer 1 2018 börjar delas ut till prenumeranterna den 15 februari och finns att köpa i butik från den 20/2. Beställ tidningen fraktfritt direkt från oss i formuläret nedan.

Beställ specialnumret (79 kr)
Läs numret i det digitala arkivet

Special: Toppa 2018

Så sätter du mål. Hippson bjuder på konkreta råd och måldokument, som vi hoppas kan vara till hjälp när du planerar året tillsammans med din häst. Oavsett om du tävlar eller inte.

Porträttet: Lisen Bratt Fredricson

Systemet som gav EM-guld. Hon sålde stenar (!) som barn – i dag är det topphästar som gäller. Lisen Bratt Fredricson berättar om Grevlundas strategier som ska göra teamet bäst i världen.

Guiden

I den nästan 40 sidor tjocka "Guiden" hittar du massor av övningar, expertråd och konkreta tips för bättre ridning och hästhållning. Avdelningen är uppdelad i två delar, "Träning" och "I stallet".

Träning

I stallet

Dessutom:

"Jag kör intervaller var tredje till var fjärde dag." Niklas Lindbäck om hur han konditionstränar sina hästar.

Mer risker till häst än i kampsport. Kampsportaren Musse Hasselvall är helt såld på ridning.

Varför frustar hästen vid ridning? Frustningar kan både ha veterinära och beteendemässiga orsaker.

"Gör 2018 till ditt år!" Paulinda Friberg gästskriver om att motivera sig i vardagen.

Balansakt utan stigbygel. Skvaller och anekdoter från ridsportens egen ankdamm.

Rosetten är en anrik symbol för prestation. Redan under OS 1912 fick de placerade hästarna rosetter.

Fem sitstips för bättre inverkan i sadeln. Strömsholms Agneta Aronsson hjälper oss att vässa sitsen.

...och mycket, mycket mer!

OBS!

Efter beställning kommer din faktura att skickas till den e-postadress du angav. Fakturan kommer från vår partner PayEx, som sköter Hippsons betalningar. Betalningsvillkor är 20 dagar. Vid beställningar till utländska adresser tillkommer en portokostnad på 39 kronor.