Stall med etablerad ridskola toppar veckans Market-lista

Veckans lista med de mest visade annonserna på Hippson Market toppas av ett vackert stall med ridskola. Men även en fin ponny och härliga hopp- och dressyrhästar finns med på listan.

1. På första plats hittar vi Stall Siggesta och Siggesta ridskola, som nu är till salu. En möjlighet att köpa en etablerad ridskola på fantastisk arrendemark på vackra Siggesta gård i Stockholms skärgård, endast 30 minuter från Slussen. Ett familjeföretag som startats och drivits av familjen Sjöholm i 35 år. 
Till annonsen

2. På plats nummer två finns den vackra ponnyn Jalle som söker en kärleksfull familj. Han är en fantastisk arbetsmyra som tycker allt är kul och har placeringar i flera discipliner. Han är en vaken och energifylld ponny som älskar barn.
Till annonsen

3. På tredje plats finns Surprice, som är ett vackert och elegant sto med en härlig personlighet. Hon är lättriden och alltid vänlig, med tre balanserade gångarter. Hon är tävlad upp till Medelsvår B och är stabil i nya miljöer som till exempel på tävlingsplatsen.
Till annonsen

4. På fjärde plats hittar vi Magic La Rose som är ett härligt femårigt sto som älskar att hoppa. Hon har en trevlig inställning till hinder och har tävlat upp till 110 centimeter. Härlig personlighet och snäll vid hantering.
Till annonsen

5. På femte plats hittar vi Artax, en allroundhäst född 2011, e. Nobel – Highlight. Startad i 110 centimeter, placerad i 100 centimeter. Lätt att lasta, trafiksäker och trevlig att rida ut på.
Till annonsen