Stort intresse för rolig skogsmulle på Hippson Market

Utvecklingsbar valack eller en rolig skogsmulle? Det är de två annonserna som fått mest klick på Hippson Market i veckan som gått. Med på listan finns även ett avelssto, en välutbildad PRE-valack och en hoppglad ponny.  

1. På första plats kommer en utvecklingsbar valack e. Baltimore – Camaro M med tre bra gångarter. Han har tävlat hoppning upp till en meter och säljs av uppfödaren.
Till annonsen

2. På andra plats kommer "Bilbo". Han är en mysig hobbyhäst som trivs bättre i skogen än på tävlingsbanan. Han är lydig, gör det man ber honom om och trygg. Rids ut lika bra själv som i grupp. En bästa kompis helt enkelt!
Till annonsen

3. I Spanien finns den här välutbildade PRE-valacken till salu. Han kan piaff, spansk skritt och passage samt är trevlig att rida ut på. Hoppar enklare banor och tränas även i frihetsdressyr. En ambitiös och tillgiven kille. 
Till annonsen

4. Poetic Dream är en energisk C-ponny med stor personlighet. Hon har tävlat upp till LA-hoppning, hoppar allt och har mycket kvar att ge. Trivs bäst med en mjuk ryttare. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer "Nammi", hon är ett karismatiskt sto e. Zuidenwind som säljs dräktig med Suarez. Hon är en härlig häst som rör sig bra och hoppar gärna.  
Till annonsen