SWB Elitfölauktion - här är de selekterade hoppfölen

Som vi tidigare nämnt har SWB:s populära elitfölauktion i år flyttat in på webben. Auktionen på dressyrfölen är redan i full gång och nu har även alla selekterade hoppfölen presenterats. Se de utvalda hoppkanonerna hos Hippson Market. 

Det är den rådande coronapandemin som har flyttat årets upplaga av SWB:s elitfölauktion till webben och auktionen är uppdelas i två delar. Auktionen för de selekterade dressyrfölen pågår i detta nu och buden på talangerna strömmar in. Dressyrauktionen avslutas den 26/8 kl 19.30.
Se de pågående buden här.

Den andra delen av auktionen drar igång den 29/9 kl 09.00 och då är de 16 selekterade hoppföl man kan lägga ett bud på. Deras auktion avslutas 3/10 kl 19.30. 

Det är den rutinerade duon Andreas Jönsson och Johan Ifverson som tillsammans med visare, filmteam och fotograf har genomfört selekteringen och valt ut fölen. 

Auktionen kommer att ske via Horse24 men redan nu kan hitta alla 16 selekterade hoppföl på Hippson Market. 

Till SWB:s Elitfölauktions selekterade hoppföl: 

Leta efter drömhästen eller drömjobbet på Hippson Market!
På Hippson Market finns det förutom hästannonser även hästjobb, utrustning, transporter och stallplatser. Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger extra trygghet.