Tävlingshästar toppar veckans Market-lista

I veckans lista från Hippson Market ges tips på fem trevliga tävlingshästar. Både stora hästar och ponnyer, läromästare och unghästar, finns med på listan denna gång. 

1. På första plats hittar vi Zandor. En trevlig valack född 2014. Han är hinderklok, försiktig men modig, hoppar allt, rör sig väldigt bra och är trevlig att hantera. Kvalade och deltog i Falsterbos semifinal för femåriga hopphästar i år. 
Till annonsen

2. På plats nummer två finns Sirius, som är en valack född 2004. Han är en lyhörd kille som älskar att jobba. Har tävlat upp till 1,20-hoppning, och skulle även passa för dressyr/allround. 
Till annonsen

3. På tredje plats finns Lynn, en snäll men busig valack född 2009. En modig häst som hoppar allt i alla lägen. Vinst i 1,20-hoppning, har debuterat 1,30 cm. 
Till annonsen

4. På plats nummer fyra hittar vi D-ponnyn "Bissy", ett sto född 2010 med hoppglädje, mod och kapacitet. Hon har tävlat upp till Medelsvår B i hoppning samt är snäll vid hantering. 
Till annonsen

5. På femte plats finns en härlig B-ponny född 2004. Han är snäll, lydig och okomplicerad. Har tävlat upp till Medelsvår B-hoppning, P80-fälttävlan och Lätt A-dressyr. Flertalet placeringar i alla tre grenar och är en perfekt läromästare oavsett gren. 
Till annonsen