Tävlingshästar toppar veckans Market-lista

På veckans lista med de mest visade annonserna från Hippson Market tipsar vi om fem härliga tävlingshästar. Är det här din nästa stjärna finns?

1. På första plats hittar vi Barette född 2010 e. Nintender – Carson Ask, en okomplicerad och arbetsvillig häst. Felfri och placerad upp till 1,30-hoppning samt startad 1,35.
Till annonsen 

2. På andra plats finns Cupido, en valack född 2008. Med tidigare ryttare har han gått högre klasser i hoppning, men är de senaste åren omskolad till fälttävlan där han har gått upp till H100 – tränad till tvåstjärnigt.
Till annonsen

3. På tredje plats hittar vi Carat, en valack född 2015 e. Diamantino VDL ue. Numero Uno. Har gjord felfria tävlingsrundor upp till en meter i hoppning och är i bra fas för sin ålder. 
Till annonsen

4. På fjärde plats finns Futuristic. Ett sto född 2012 e. FuturTrend. Hon har mängder av placeringar i 1,10- och 1,20-klasser i hoppning. 
Till annonsen

5. På plats nummer fem hittar vi en valack e. Dr Jackson D – Cashman, född 2005. En dressyrhäst med en imponerande meritlista, passar bra för en satsande young rider eller junior. 
Till annonsen