Tema: Tävlingshästar på Hippson Market

Snart är hösten här och med den drar tävlingssäsongen i gång igen. Denna vecka lyfter därför Hippson Market fram tävlingshästar lite extra. 

På Hippson Market finns det långt över 400 hästar till salu. Det är med andra ord ganska stor chans att du kan hitta en häst som passar just dig. Förutom att välja inriktning kan du enkelt filtrerar fram en häst med den storlek och det kön som du är ute efter. Vill du dessutom köpa svenskt går det att lista enbart "SWB-hästar".
   
Under hela veckan kommer hästar från Hippson Market att lyftas fram även på Hippson.se. Så går du i tankar om att sälja din häst är det ett utmärkt läge att utnyttja den extra synlighet detta kommer att ge genom att själv lägga in en annons. Givetvis är det som vanligt helt gratis att annonsera på Hippson Market. Att lägga in en annons är jätteenkelt och fungerar lika bra från mobilen som från en dator.
    
På Hippson Market är alla annonser granskade av Hippsons personal innan de publiceras. Många av säljarna (och köparna) väljer även att verifiera sig med BankID, vilket gör att man kan känna sig säker på att den man kommunicerar med "är en riktig person". Genom att kommunicera via den inbyggda meddelandefunktionen väljer du själv när du känner dig så trygg med motparten att du vill lämna ut dina kontaktuppgifter.
  
NYHET! Köper du extra synlighet för din annons i Galleriet visas annonsen numera även automatiskt på Hippson Markets Facebook-sida.
Läs mer om Galleriet här

TEMAVECKA: TÄVLINGSHÄSTAR!
Hitta din nästa häst på Hippson Market

Ovan visas de tio senaste annonserna inom kategorin:
"Hästar"
Samtliga hästar hittar du HÄR

Har du en egen häst att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger en extra trygghet.
Publicerar du en annons under kategorin "Hästar" visas den just nu även på Hippson.se. Vill du ha hjälp med att komma med kan du kontakta: info@hippsonmarket.se