Temavecka på Hippson Market - dressyrhästar i fokus

Nu är det dags för en ny temavecka och under hela vecka 6 är det dressyrhästar som står i fokus på Hippson och Hippson Market. I de flesta artiklar här på Hippson.se kommer det därför att finnas tips om dressyrtalanger till salu i sidfoten

Under hela vecka 6 kommer dressyrhästar från Hippson Market att lyftas fram även på Hippson.se. Så har du en dressyrhäst du hade tänkt sälja är det ett utmärkt läge att utnyttja den extra synlighet detta kommer att ge genom att själv lägga in en annons.

Givetvis är det som vanligt helt gratis att annonsera på Hippson Market, både som privatperson och som företag. För företag finns det även premiumfunktioner att tillgå som ger annonserna ännu mer synlighet. 
  

På Hippson Market är alla annonser granskade av Hippsons personal innan de publiceras. Många av säljarna (och köparna) väljer även att verifiera sig med BankID, vilket gör att man kan känna sig säker på att den man kommunicerar med "är en riktig person". Genom att kommunicera via den inbyggda meddelandefunktionen väljer du själv när du känner dig så trygg med motparten att du vill lämna ut dina kontaktuppgifter.

Har du en egen dressyrhäst att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du säljer som privatperson eller som företag. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger en extra trygghet.

Publicerar du en annons under kategorin "Dressyrhästar" visas den just nu även på Hippson.se. Vill du ha hjälp, kontakta oss via: info@hippsonmarket.se