Topp 5: De mest populära allroundhästarna

På Hippson Market finns hästar och ponnyer inom alla kategorier till salu. Veckans lista visar de fem mest besökta annonserna med allroundhästar under december månad.

1. På första plats kommer ett 13-årigt sto e. Orlando som tidigare har tävlat upp till 1,30-hoppning. Säljes till ett kärleksfullt hem för lättare pass på banan, samt många uteritter. 
Till annonsen 


2. Svalbard är ett treårigt fullblod med mycket personlighet och trevliga gångarter. Enligt annonsen behöver han en längre vila för att sedan börja ridas igen. 
Till annonsen 


3. Dakota är en snäll och mysig häst som rör sig trevligt och hoppar med fin teknik. Han blir något stressad på tävlingsplatser, men sköter sig alltid exceptionellt hemma. En perfekt häst för dig som vill träna och rida på mysiga uteritter. 
Till annonsen 


4. Sakke är en "projekthäst" som är grundriden, tömkörd och hoppad. Han är sparsamt riden den senaste tiden, men har ett trevligt steg och söker sig nedåt i formen. Dock vill han ha en orädd ryttare med god balans.
Till annonsen 


5. På femte plats hittar vi Landrocker. Han är en trevlig valack som gick Falsterbo som femåring. Hoppar med fin teknik och har mycket bra galopp. Snäll att rida, men behöver en ryttare med gott självförtroende i hoppningen. 
Till annonsen