Topp 5 – mest visade annonserna i februari

I veckans lista från Hippson Market listas de fem mest populära annonserna under februari månad. Där finns en lyxig skogsmullehäst, en sockersöt B-ponny, en grundriden dressyrvalack, en stabil gentleman samt en välriden hopphäst. 

1. Den mest visade annonsen under februari månad är på en svart valack e. Corlensky G. Han har tävlat hoppning upp till 1,30 samt lätt fälttävlan med bra resultat. Välriden med mycket motor, hoppar i alla lägen men kräver sin ryttare. 
Till annonsen

2. Den andra mest visade annonsen är på en trygg och stabil gentleman som alla kan rida. Han är en perfekt familjehäst som går fram överallt och är väldigt okomplicerad i all hantering.
Till annonsen

3. På tredje plats hittar vi en sexårig valack e. JJ RayBan med taktmässiga gångarter och härlig utstrålning. Han är grundriden men besitter hög utvecklingspotential.
Till annonsen

4. Supersöta Nypon kommer på fjärde plats. Hon är en matglad B-ponny som älskar uteritter och att dra vagn. Hon är helt trafiksäker, lugn i stallet och lätt att hantera. Har sedan inridningen ridits av yngre barn och visar stort tålamod.
Till annonsen

5. På femte plats hittar vi en valack som efter många år på tävlingsbanan ska pensioneras och fortsätta livet som motionshäst. Han är en välriden herre som tävlat hoppning upp till 1,35 och som är enkel i all hantering. 
Till annonsen