Topp 5: Veckans mest visade hästannonser

Veckans fem mest visade annonser på Hippson Market handlar om allt från en läromästare med placeringar upp till 1,40–klasser till en lovande dressyrvalack. Även en ponny, en allroundhäst samt ytterligare två hopphästar har tagit sig in på listan.

1. På första plats denna vecka kommer ett snabbt litet hoppsto, som har placeringar och vinster upp till 1,40–hoppning. Hon är snäll, lätthanterad och sägs passa den ryttare som vill skaffa sig rutin till och med 1,30-klasser. 
Till annonsen

2. På andra plats kommer en storhoppande valack e. Andiamo Z – Chacco Blue. Han besitter mycket kapacitet men är en känslig kille, som kräver rutinerad ryttare. Sparsamt tävlat upp till 1,10–hoppning. 
Till annonsen 

3. På tredje plats hittar vi en fyraårig dressyrvalack e. Ampere – Don Schufro. Han är grundriden och orädd, med tre taktmässiga gångarter. Kan även passa som fälttävlanshäst då han hoppar med bra teknik och är modig.
Till annonsen 

4. Vippe är en tysk sportponny (kategori C) som har vinster och placeringar upp till medelsvår hoppning. Han passar en ryttare som rider med lätt hand och som gillar en häst med framåtbjudning.
Till annonsen

5. På femte plats kommer allroundvalacken som beskrivs som en ponny i storhästformat. Han vill alltid väl, men kräver en rutinerad ryttare. Säljs gärna till tränings- och tävlingsintresserad ryttare. 
Till annonsen