Topp 5: Veckans mest visade (jobb- och) hästannonser på Hippson Market

Ett jobb i det välkända teamet på Grevlundagården toppar veckans lista över de fem mest visade annonserna på Hippson Market. Tätt följt av ett roligt allroundsto och en pigg dressyrvalack.

1. Den mest visade annonsen i veckan gäller ett jobb hos team Grevlunda, alltså hemma hos Peder och Lisen Bratt Fredricson. De har från och med maj en ledig tjänst som hästskötare, där man tillsammans med fem andra skötare ansvarar för gårdens alla hästar. 
Till annonsen

2. På andra plats hamnar ett lettiskt allroundsto som enligt annonsen är en riktig arbetsmyra. Hon har tävlat upp till Medelsvår C-dressyr och 1,15-hoppning, är enkel i all hantering och är snäll att rida ut på.
Till annonsen

3. En tioårig svettfux tar hem tredjeplaceringen på listan. Han är känslig med mycket motor och har tävlat upp till Z1-nivå (motsvarar cirka Msv B) i dressyr i Holland. 
Till annonsen

4. Victory är en fyraårig valack som "blir vad man gör honom till". Han har tre taktmässiga gångarter, är tillitsfull, samarbetsvillig och otittig på hinder. 
Till annonsen

5. På femte plats hittar vi ett trevligt, femårigt sto e. Zuidenwind. Hon har tre bra gångarter med mycket aktiva bakben, är samarbetsvillig och alert. Utbildas nu av en fälttävlansryttare och rids varierat både ute och inne. 
Till annonsen