Topp-5: Hästjobb och hopphästar dominerar listan från Hippson Market

I veckans lista över de mest lästa annonserna på Hippson Market är det återigen ett hästjobb som tar täten. Annars är det de hoppinriktade hästarna som dominerar, även om en dressyrhäst har tagit sig in på topp-fem. 

1. Återigen är det ett hästjobb som toppar listan över veckans mest lästa annonser. En Stockholmsfamilj söker efter en pålitlig person för stallarbete, skötsel och lättare motion av hästarna. Arbetstiderna är flexibla och tjänstens omfattning anpassas efter rätt person.
Till annonsen

2. På andra plats kommer ett sexårigt sto e. Cardento – Voltaire. Hon har haft föl som fyraåring och har nu tävlat upp till 1,10-hoppning. Är enkel i all hantering, men behöver mer styrka. Besitter mycket kapacitet. 
Till annonsen

3. Vackert och ädelt sto som belönades med fina poäng på statspremiebedömningen. Hon har tävlat Lätt B med placering, rör sig trevligt och syns i mängden. 
Till annonsen

4. På fjärde plats kommer ett tioårigt sto som har tävlat upp till 1,25-hoppning och LB-dressyr. Hon är snäll, hoppar med bra teknik och säljs främst till en hoppinriktad ryttare. 
Till annonsen

5. På sista placeringen (grön rosett!) kommer en femårig valack e. Balou du Rouet – Heartbreaker. Han hoppar med väldigt bra teknik och kommer med rätt matchning att gå långt. Har tävlat upp till 1,10-hoppning. 
Till annonsen