Topp 5: Hitta drömhästen – här är de populäraste annonserna

På Hippson Market finns det just nu cirka 2 000 aktiva annonser, bland dem hittar man allt från lyxiga hästar till transporter till salu – samt aktuella hästjobb att söka. Här listar vi de fem populäraste annonserna från veckan som gått.

1. Det verkar vara många som är nyfikna på ett hästjobb inom den absoluta eliten, då den mest visade annonsen handlar om en tjänst hos självaste Patrik Kittel. Han söker efter en stallhjälp där bra lön och trevligt boende utlovas. Någon som vill pröva på att jobba utomlands hos en av Sveriges bästa dressyrryttare? Klicka dig in till annonsen för mer information.
Till annonsen 

2. På andra plats hittar vi D-ponnyn Bimlis Philips. Han är en renrasig New Forest-valack och söker efter en rutinerad ryttare som kan fortsätta hans utbildning. Ponnyn visar stor kapacitet inom både dressyr och hoppning och kommer oavsett disciplin att briljera på tävlingsbanan. 
Till annonsen 

3. I annonsen jämförs denna kolsvarta C-ponnyhingst med Black Beauty, och visst förstår man varför! Han är en svart welsh som är född 2014. En snäll och gosig kille som är lätt att hantera och som är visad med 41 poäng. 
Till annonsen 

4. På fjärde plats kommer en lyxig hobbyhäst som tidigare har tävlat upp till 1,30-hoppning. Hon är snäll i all hantering, älskar att bli riden och lyssnar lätt på hjälperna. En orädd häst du känner dig trygg att rida ut på, oavsett om ni är själva eller har sällskap.
Till annonsen 

5. På femte plats hittar vi Ebony, ett snyggt sto med potential. Hon ligger lite efter i sin utbildning, men är nu i gång och rids kontinuerligt. Stoet sägs hoppa med fin teknik och är utbildad till LB-dressyr. 
Till annonsen